fbpx

Predstavljamo vam najnapredniji TRX rekvizit ikad napravljen

Šta Novak Đoković i drugi vrhunski sportisti, vodeći personalni i kondicioni treneri i vrhunski foto modeli imaju zajedničko? Nisu svi istog pola. Ne rade isti posao. Svi su različiti po svojim telesnim mogućnostima i fitnes ciljevima. Ali ipak imaju jednu zajedničku stvar.

trx pro

Svi zajedno koriste trening kako bi unapredili svoje fizičke sposobnosti!

Upravo ovo pokazuje koliko je TRX efektivan i koristan. Jedan rekvizit, iako izgleda jednostavno, može da se personalizuje za različite tipove ljudi, tipove sporta i treninga, kao i cilja koji želiš da postigneš treningom. Pored toga, lak je za održavanje, istrajan je i lako prenosiv, tako da se može koristi na bilo kom mestu i bilo kada.    

Nije ni čudo što se TRX trening sistem munjevito proširio svetom profesionalnog sporta i rekreacije!

Kako i zašto je nastao TRX trening sistem

trx pro

TRX priča počinje jednim čovekom sa problemom. Dok je služio u vojsci u sklopu Navy SEALS, elitnog vojnog odreda koji je poznat po fizičkoj spremnosti i koji deluje u ekstremno teškim uslovima, Randy Hetrick je naišao na prepreku – kako održati fizičku spremnost svojih vojnika bilo kada i bilo gde?

Rešenje je našao u suspenzionom treningu – iskoristio je materijal za padobrane i ju jutsu pojas i tako napravio svoj prvi rekvizit. Nekoliko godina kasnije, nakon što je završio Stanford univerzitet, Randy je napravio prototip TRX rekvizita i načina treniranja, i od 2004. godine, njegov trening sistem osvaja svet!

Upoznaj TRX Pro – najnapredniji TRX rekvizit ikada napravljen

TRX Pro model napravljen je od vrhunskih materijala i beskrajno je prilagodljiv za sve uslove treniranja.   

TRX Pro model koriste profesionalni sportisti, personalni, kondicioni i sportski treneri koji od jednog rekvizita žele efikasnost, mogućnost personalizacije treninga, kvalitet i dugotrajnost, a takođe i bezbednost pri treniranju.

trx pro

Takođe je pogodan za sve one koji žele da treniraju na drugačiji način i na različitim mestima – TRX Pro set pruža neograničen broj različitih vežbi i prilika za personalizovanje treninga, a njegova lakoća i funkcionalnost omogućavaju ti da zaista treniraš bilo kada i bilo gde. TRX na svojim trakama ima oznake koje ti omogućavaju da lako i brzo podesiš njegovu dužinu.

trx pro

Zasnovan na 12 godina primene i testiranja u različitim uslovima treniranja, TRX Pro set je napravljen tako da u sebi sadrži odličan spoj rekvizita, opreme i video sadržaja o TRX treningu.

Unutar seta nalazi se uputstvo za postavljanje rekvizita, objašnjenje osnovnih pokreta, kao i predloga za nekoliko treninga. Takođe imaš pristup online video sadržaju – dobićeš karticu na kojoj se nalazi kod. Ovaj kod možeš da iskoristiš na TRX sajtu kako bi imali potpuni pristup svim online video sadržajima. Na taj način dobijaš vođene video treninge.

Vođene TRX treninge, takođe možeš dobiti i putem TRX aplikacije za Android i iPhone mobilne telefone. Kako da nabaviš aplikaciju, možeš da pročitaš ovde.

trx pro

Sem samog rekvizita i video sadržaja, TRX Pro set sadrži ekstender kojim možeš TRX prilagoditi okolini u kojoj želiš da treniraš i povećati njegovu dužinu. Na ekstenderu postoje oznake koje ti olakšavaju podešavanje dužine TRX suspenzionog trenera.

Ručke TRX rekvizita su napravljene od gume koja je premazana antibakterijskim česticama. Ovo jednostavno znači da su ručke tvog rekvizita tokom i između treninga veoma lake za održavanje i da ne moraš previše da brineš o bakterijama (ipak, moramo napomenuti da je održavanje tvog rekvizita bitno ako želiš da izgleda i funkcioniše besprekorno).

Pri ručkama su zakačene i uzengije za noge. Uzengije su obložene i zbog toga smanjuju pritisak na delove tela koji dodiruju TRX. Ovo trening čini prijatnijim i zbog toga pruža mogućnost da se bolje fokusiramo na izbođenje pokreta.

trx pro

Karabinjer TRX rekvizita unutar TRX Pro seta može da se zaključava specijalnim ključem. Ovo ti omogućava apsolutnu sigurnost i bezbednost od krađe.

trx pro

U TRX Pro setu dobićeš i fiksator za vrata, tako da svoj trening možeš uraditi u bilo kojoj prostoriji koja ima stabilna vrata.

trx pro

Čitav set možeš sa lakoćom zapakovati u mrežastu torbu, a svoju strast prema TRX treningu možeš pokazati specijalno dizajniranom narukvicom. I torbu i narukvicu dobijaš unutar TRX Pro seta!

trx pro

Ukratko, TRX trening sistem pruža ti potpuno personalizovane treninga za svakog – od top modela, preko sportista, do osamdesetogodišnjaka – a istovremeno je dugotrajan, izdržljiv, bezbedan, kvalitetan i možeš ga koristiti bilo kad i bilo gde! Ako želiš da unaprediš treninge i sebi pružiš opciju da treniraš kvalitetno bilo kad i bilo gde, poseti naš shop i pogledaj TRX Pro set.

Najnovije

KOMENTARI

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *