fbpx

Načini i uslovi dostave

 

Nakon prijema porudžbine, Fithub Online Shop najkasnije u roku od 1 radnog dana kontaktira korisnika kako bi porudžbina bila potvrđena.

Od tog trenutka kada je porudžbina potvrđena od strane kupca, rok isporuke je 3 radna dana. Fithub Online Shop koristi usluge eksterne kompanije, Post Express, čiji kuriri dostavljaju pošiljke na datu adresu u periodu između 8 i 19 časova. Potrebno je da naručilac lično primi pošiljku.

Prilikom dostave, kurir zove naručioca da bi se potvrdila adresa dostave. Ukoliko naručilac ne može lično da preuzme pošiljku, kurir će ostaviti pošiljku u najbližu poštu i naručiocu to napisati u izveštaju o isporuci. Nakon prijema ovog izveštaja, naručilac ima 5 radnih dana da podigne pošiljku.

Naručilac može odbiti prijem pošiljke ukoliko je paket vidno oštećen (transportna kutija je pocepana, paket je vlažan, i slično). U tom slučaju, potrebno je odmah obavestiti Fithub Online Ship putem emaila: shop@fithub.rs

Ukoliko paket naizgled bez oštećenja, naručilac preuzima paket i kuriru potpisuje adresnicu.

Dostava na teritoriji Republike Srbije naplaćuje se po standardnom cenovniku,  kurirske službe Post Express.

Za isporuke van teritorije Republike srbije koristimo usluge kompanije DHL. Sve prateće carinske troškove za isporuke van teritorije Srbije snosi kupac.

U slučaju zamene ili vraćanja artikla troškove povrata i nove dostave snosi kupac.