fbpx

Bride 2 Be Fit: Kako da budem fit do venčanja – 24. nedelja

Ostalo je samo nedelju dana dok Jasna ne obuče svoju venčanicu iz snova. Proteklih 23 nedelje, Jasna je provela trenirajući um i telo kako bi došla do svog idealnog izgleda, a šta radi ove nedelje pogledajte ispod. Njene prethodne, ali i predstojeće avanture na Bride 2 Be Fit putu, možeš pratiti na našem YT kanalu.

Šta se desilo u prošloj epizodi?

Jasna je fitnes trener, instruktor i edukator, skoro svakodnevno trenira, ali da bi na dan svog venčanja izgledala kako je ona zamislila naša fitnes instruktorka je odlučila da strogo poštuje svoj plan treninga i ishrane.

U prošloj epizodi, Jasna je predstavila svog mladoženju! Zajedno sa njim, pokazala ti je vežbe koje možeš da radiš u paru. Ako u svoj trening uvrstiš ovaj način vežbanja, možda ćeš primetiti da imaš više motivacije, ali i da je ceo trening mnogo zabavniji. Ko je Jasnin mladoženja i kako su oni zajedno trenirali možeš pogledati ovde.

U ovoj epizodi na redu je svadbena dekoracija

Ovog puta, Jasna sa tobom deli kako to izgleda jedan deo organizacije venčanja. Na redu su detalji venčanja – dekoracija sale. Jasna se nalazi sa Marijom i zajedno finaliziraju kako će izgledati svadbeni ukrasi – od cvetnih aranžmana do bidermajera i ostalih svadbenih ukrasa.

Kako sve to izgleda pogledaj u videu ispod:

 

Najnovije

KOMENTARI

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *