fbpx

Smartband – Revolucija u svetu fitnesa je stigla

Les Mills Smartband je poslednja reč tehologije i nauke u svetu fitnesa.

Funkcionalan je, izdržljiv, dugotrajan i otporan ekspander koji je svoju namenu našao kako u grupnim, tako i u personalnim treninzima. Naučna istraživanja i testiranje novih tehnologija rezultiralo je materijalima koji vremenom ne slabe, a kvalitet ostaje konstantan. To znači da korišteni i novi smartbandovi nude potpuno isto ikustvo treninga vežbaču.

Ravnomerna sila prkosiće vežbaču kroz svaku ekstenziju, što donosi pre svega bezbedan trening,  a zatim i bolju kondiciju svakim treningom.

Za razliku od ekspandera koji su izrađeni od lateksa i gume, Smartband je izrađen livenjem i ubrizgavanjem Thermoplastic Elastomera i to je razlog što ne gubi na kvalitetu. Svojim ravnim profilom predstavlja pravu revoluciju u odnosu na do sada široko rasprostranjeni okrugli profil, pa se lako pozicionira i ne pomera se, što nam daje mogućnost da budemo fokusirani na pokret i izvođenje vežbe. To znači da kvalitet izvođenja vežbe neće biti ugrožen ni ako se Smartband uvrne.

les mills smartband srbija

Savršena podrška funkcionalnom treningu

Za razliku od tradicionalnih ekspandera, Smartband je projektovan da izdrži intenzitet i fleksibilnost modernih funkcionalnih treninga. Kada kažemo funkcionalnih treninga, mislimo na grupni fitnes, personalne treninge, ali i kućni fitnes i vežbanje tokom putovanja. Smartband je idealan za svaki od ovih treninga jer je lako prenosiv i kompaktan i praktično se ne može pokvariti.

Vaughan Schwass, jedan od direktora Les Millsa, kaže da je Smartband razvijen prateći potrebe vežbača.

”Vežbači su imali poteškoće da pronađu ekspander koji će trajati, a opet biti potpuno upotrebljiv. Angažovali smo naučnike koji se bave materijalima i dizajnom, testirali smo razne vrste ekspandera i dokazali da nisu sve sačinjene na isti način”, objašnjava Schwass i dodaje da je siguran da će unesene inovacije odgovoriti na potrebe modernih fitnes centara i vežbačima dati bolje rezultate, kao i da su korisnici koji su već počeli da koriste SmartBand izuzetno zadovoljni.

Najnovije

KOMENTARI

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *