fbpx

Šta je Dimensione Danza?

Da li plešeš svaki dan? Da li čak i u gradskoj buci čuješ muzuku? Da li se diviš gracioznosti i stilu balerina i profesionalnih plesača – ili si možda jedna od njih? Onda je nešto iz brenda Dimensione Danza pravi izbor za tebe!

Šta je Dimensione Danza?

dimensione danza

Dimensione Danza (Plesna dimenzija) je rezultat spoja dva uma – uma jedne balerine i  jednog modnog stiliste. Nadia Necchi, balerina, i njen muž, Enrico Baroni, modni stilista, 1983. godine proveli su neko vreme u SAD. Tokom svog putovanja bili su očarani načinom oblačenja balerina.

Primetili su da se one oblače slojevito kako ne bi morale konstantno da se presvlače. Kako su balerine išle sa jedne audicije na drugu, njihova plesna odeća bila je: body, pantalone ukombinovane sa širokim duksevima, vuneni grejači mišića i cipele. Bračni par je bio očaran ovim stilom.

Tada je rođen brend koji svojim postojanjem prenosi radost plesa sa pozornice i u svakodnevnicu – Dimensione Danza.

Javnost se prvi put upoznala sa njihovim kreacijama u Italiji, u sklopu jednog plesnog studija. Dimensione Danza je ubrzo začarao ne samo rekreativne i profesionalne plesače, nego i sve one koji žele da unesu novu dimenziju – dimenziju plesa, gracioznosti i slobode – u svoj život.

Zašto je ova plesna oprema drugačija od drugih?

Napravljena za one koji nikada nisu zaplesali na pozornici, ali i za one koji redovno igraju pred publikom, odeća za ples iz kolekcija Dimensione Danza je skrojena tako da sve čari plesa prenese u svakodnevnicu.

dimensione danza

Vrednost kojom se vodi ovaj brend je prvenstveno strast  – prema kvalitetu, prema stilu, i strast prema plesu.

Svaka kreacija je napravljena od kvalitetnog, dugotrajnog materijala, uz veliku brigu o detaljima i kroju. Sam kroj je dizajniran tako da ples isijava i iz najsitnijeg šava, a birani su samo oni materijali koji su ugodni, lepršavi, mekani i daju osećaj druge kože.

Dva uma iza Dimensione Danza brenda stavljaju veliki akcenat na originalnost. Bez obzira na prolazne modne trendove, kolekcije brenda se vode vanvremenskim stilom – odeća za ples i plesna oprema, kao i sam ples, je nepresušan izvor inspiracije.

Tako se dobija i gradi jedan stil koji odiše gracioznošću, radošću, slobodom i lepotom koji se može nositi i tokom svakodnevnih aktivnosti i tako uneti glamur u i one najjednostavnije aktivnosti.

Odeća za ples nije samo za profesionalce

Ako želiš da dodaš dodatnu dimenziju ženstvenosti čak i kad se baviš svakodnevnim poslovima, Dimensione Danza ti to pruža – postaje pravi saučesnik u kreiranju tvog slobodnog vremena.

dimensione danza

Aktiv kolekcija predstavlja odeću za ples koja je prvenstveno dizajnirana za one koje se bave sportskim aktivnostima i pored plesa, a B. Social kolekcija unosi dimenziju muzike i ritma grada u tvoj stil. Kolekcija One Mile From Home sastoji se od laganih odevnih predmeta koji ti pružaju udobnost i neupitan stil koji se prirodno nastavlja na tvoju već radosnu, plesačku ličnost.

Prvi lifestyle brend u čijem srcu je ples stilom i izgledom priča o plesu kao neizostavnom delu života. Specifičan stil odeće za ples i plesne opreme koji se često viđa među profesionalnim plesačima sada može obogatiti tvoju svakodnevnicu.

Ako voliš odeću inspirisanu modernim plesom i baletom, Dimensione Danza kolekcija je pravi izbor za tebe – spoj ženstvenosti i udobnosti za dan sa osmehom. 

Otvori svoj Fithub nalog, zatim pogledaj kolekciju i napravi svoju wishlist-u. Tako ćeš moći da uneseš ples u svoj život čim kolekcija bude dostupna!

Najnovije

KOMENTARI

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *