Dodatnih -20% na već sniženo do 60%

Dodatne pogodnosti su uvek dobrodošle. Zar ne?

U Fithubovoj ponudi u toku avgusta možeš, uz dodatni popust na već sniženo do -60% , da odabereš sve ono što ti nedostaje da provedeš udobno leto, kako na plaži tako i na treningu.  Iskoristi Fithub pogodnosti, dopuni svoju sportsku opremu modelima specijalno dizajniranim za trening, koji se lako uklapaju i u svakodnevni autfit.

Promo kod

Kako bi ostvario/la dodatni popust potrebno je da nakon što u korpu dodaš sve ono što želiš da kupiš dodaš i promo kod KRAJLETA19 u polje za promo kod i celokupan iznos korpe biće umanjen za dodatnih 20%.

Ponuda traje od 15. do 31. avgusta.  Izaberi svoj savršeni outfit, koji će pratiti svaki tvoj pokret na putu do postizanja željenog cilja.

Reebok kolekcije specijalno dizajnirane za Les Mills, UFC, CrossFit, Running i Yogu, lako se uklapaju u athleisure stil i garantuju ti udobnost. Uživaj u svakom novom danu u udobnosti Reebok sportske opreme bilo da si kod kuće, na poslu, treningu ili u šetnji sa prijateljima.

Tokom avgusta iskoristi dodatne pogodnosti i izaberi nešto iz kolekcije DIMENSIONE DANZA , koja je inspirisana plesom. Neka ti svaki dan počne udobnošću i osmehom.

Dodatne pogodnosti

Registracijom na Fithub Online Shopu dobijaš 100 bodova. Pri svakoj kupovini dobijaš dodatne bodove. Svi bodovi se mogu iskoristiti kao sredstvo plaćanja.

Registruj svoj nalog i uživaj u kupovini i dodatnim pogodnostima.

Dostava na kućnu adresu je besplatna.

KOMENTARI

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *