Reebok sportska oprema snižena do -60%

Da li  je sve spremno za leto?

U Fithubovoj ponudi u toku jula možeš, po sniženim cenama do -60% , da odabereš sve ono što ti nedostaje da provedeš udobno leto, kako na plaži tako i na treningu.  Iskoristi Fithub pogodnosti, dopuni svoju sportsku opremu modelima specijalno dizajniranim za trening, koji se lako uklapaju i u svakodnevni autfit.

Ponuda traje od 02. do 31. jula.  Izaberi svoj savršeni outfit, koji će pratiti svaki tvoj pokret na putu do postizanja željenog cilja.

Reebok kolekcije specijalno dizajnirane za Les Mills, UFC, CrossFit, Running i Yogu, lako se uklapaju u athleisure stil i garantuju ti udobnost. Uzivaj u svakom novom danu u udobnosti Reebok sportske opreme bilo da si kod kuće, na poslu, treningu ili u šetnji sa prijateljima.

Tokom jula iskoristi pogodnosti i izaberi nešto iz kolekcije DIMENSIONE DANZA , koja je inspirisana plesom. Neka ti svaki dan počne udobnošću i osmehom.

Dodatne pogodnosti

Registracijom na Fithub Online Shopu dobijaš 100 bodova. Pri svakoj kupovini dobijaš dodatne bodove. Svi bodovi se mogu iskoristiti kao sredstvo plaćanja.

Registruj svoj nalog i uživaj u kupovini i dodatnim pogodnostima.

Dostava na kućnu adresu je besplatna.

KOMENTARI

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *